Renoveren van uw woning of huis

 Heeft u plannen om uw huis of woning te renoveren met bijvoorbeeld nieuwe kozijnen? Of wilt u meer ruimte creëren door een nieuwe dakkapel te plaatsen, wenst u uw gevel te bekleden of wilt u uw woning isoleren en energiezuiniger maken door bijvoorbeeld spouwmuurisolatie aan te brengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bouwbedrijf de Lake  biedt u een totaalpakket bij het renoveren van uw woning of huis!

Waarom Bouwbedrijf de Lake ?

Dat is eenvoudig, Bouwbedrijf de Lake staat voor persoonlijk - vertrouwd - vakkundig

Persoonlijk: Bij ons bent u geen nummer op de lijst of een dossier in de kast maar een persoon. U heeft bij ons altijd contact met dezelfde persoon die op de hoogte is van uw situatie.

Vertrouwd:  Bij ons staat kwaliteit, service en een eerlijke prijs op de eerste plaats. Wij bieden u de zekerheid dat alles netjes afgewerkt wordt; geen risico's met vooruitbetalingen, u betaald pas wanneer de werkzaamheden zijn afgerond.

Vakkundig: Veel ervaring met  het isoleren en renoveren van woningen en huizen. Wij hebben de vakkennis die nodig is om u een deskundig advies te kunnen geven. Wij werken alleen met de beste materialen en met vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn.

Kijkt u verder op onze site om een indruk te krijgen wat wij voor u kunnen betekenen!
 

Advies en prijsopgave

Wij komen graag bij u langs om uw wensen op te nemen en de situatie ter plaatse te bekijken. Ook kunt u onze showroom bezoeken waar diverse mogelijkheden staan opgesteld.

Bel voor een afspraak of klik hier voor onze openingstijden en het contactformulier.