Nieuw bedrijfspand bouwen ? 

Uw bedrijf is gegroeid, gaat verhuizen of is gewoon toe aan een eigen gebouw. Wat de reden ook is, voor een bedrijfspand bouwen bent u bij Bouwbedrijf de Lake aan het juiste adres. Een bedrijfsruimte bouwen met Bouwbedrijf de Lake  betekent namelijk dat u kunt profiteren van veel expertise en lage kosten. 

Efficiënt werken bespaart geld 

Een bedrijfspand bouwen kan veel geld kosten. Bouwbedrijf de Lake  zet zich in om die kosten zoveel mogelijk te beperken. Zo volgen wij voor al onze processen de NEN-ISO 2001 en VCA** normen. Dat betekent dat gedurende het hele project duidelijk is wie voor welk onderdeel verantwoordelijk is. Dit levert aanzienlijke besparingen op, zowel in tijd als in geld.

Ook is Bouwbedrijf de Lake in staat om alles rondom het project voor u te verzorgen. Denk aan het ontwerp, maar ook de technische uitwerking en het aanvragen van de vergunningen. Dit verkleint de kans op miscommunicatie en bespoedigt het bouwproces. 

Vraag nu een offerte aan 

De kosten voor het bouwen van een bedrijfspand hangen samen met de wensen en eisen die u hier als opdrachtgever aan stelt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Neem dan contact met ons op