Agrarische bouw

 

Naast de opgebouwde ervaring, blijven we continu op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de sector. Bijvoorbeeld op het gebied van stalinrichting en ventilatie. Daardoor kunt u altijd bij ons terecht voor een deskundig advies.

Zowel bij nieuwbouw als renovatie gaan we zorgvuldig te werk. Na de inventarisatie van uw eisen en wensen, maken we verschillende tekeningen. Samen met u bekijken we de verschillende mogelijkheden, de voordelen, de nadelen, de tekeningen en de calculaties. Op basis daarvan kunt u, in overleg de juiste afweging maken. Vervolgens kunnen we ook het tekenwerk en de aanvraag van de hinderwetvergunning voor u verzorgen.

Tijdens de bouw of renovatie moet uw bedrijf zo gewoon mogelijk doorgaan. Daarom maken we in samenspraak met u een gedegen planning. We bekijken hoe we zo efficiënt mogelijk de bouwwerkzaamheden kunnen laten verlopen. Zodat u minimale overlast heeft. Met al uw vragen kunt u voor, tijdens en na de bouw bij ons terecht. We zijn het gehele traject uw enige aanspreekpunt.