Onderhoud eigen woning 

 

Veel eigenwoningbezitters voeren pas woningonderhoud uit als het eigenlijk al te laat is. Zonde. Vaak zijn op dat moment de herstelkosten veel hoger dan bij tijdig preventief onderhoud. Bovendien behoudt een goed onderhouden woning beter haar waarde. Hoe onderhoudt u uw woning goed?

Vraag deskundig advies en neem contact met ons op.

 Achterstallig Onderhoud

Welke gebreken kunt u tegenkomen in uw huis? Wat zijn de oorzaken en hoe kunt u de problemen verhelpen? 

Wij staan U met raad en daad terzijde.

Hoe ziek is uw Huis ? 

Iedereen herkent het: wordt die scheur in de muur nou groter of niet? En wat is nou eigenlijk de oorzaak van die lekkage? De ene aannemer zegt 'dak vervangen', de andere zegt 'dak repareren'. Wie heeft gelijk?  Vraag altijd een deskundig advies aan een erkende aannemer. Bij bouwbedrijf de Lake krijt U altijd een eerlijk advies. 

Preventief Onderhoud 

Zogezegd: voorkomen is beter dan genezen. Preventief onderhoud voorkomt hoge herstelkosten.

Wij kunnen U een onderhoudscontract aanbieden, hiermee voorkomt U hoge kosten.

 Financiering en Onderhoud

 Onderhoud kost geld, maar er zijn diverse subsidies en kortingen waar u eventueel gebruik van kunt maken. Wij hebben een goed beeld van welke mogelijkheden er zijn om uw onderhoud te financieren enkele voorbeelden zijn: Nationale Hypotheek Garantie (NHG) aanvragen is een optie. De volledige kosten voor de woningverbetering (kwaliteitsverbetering) onder hypotheekgarantie kunt u in de lening opnemen. Energie besparen is de laatste tijd een heet hangijzer. De overheid stelt op verschillende niveaus subsidie beschikbaar voor bijvoorbeeld isolerende maatregelen in huis. 

Funderings problemen

Zo’n 200.000 woningen in Nederland kampen met funderingsproblemen. Maar hoe herkent u die nou eigenlijk?  Vermoedt U funderingsproblemen in uw woning, neem contact met ons op en wij gaan uw fundering beoordelen